12 Ağustos 2012 Pazar

Sahura Kadar Açığız Okuyoruz !

Sahura kadar açığız, okuyoruz' kampanyası 

AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 'Sahura kadar açığız, okuyoruz' kampanyası başlatıldı.



AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın da katıldığı kampanya kapsamında, Demokrasi Parkı'nda kurulan masalarda partililer, gençler ve vatandaşlar kitap okuyor. Saat 24.00-02.30 arasında gerçekleştirilen kampanya ramazan boyunca devam edecek.
AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, yaptığı konuşmada, bu projenin Türkiye'ye örnek olmasını diledi.
Ramazanı anlamına uygun bir şekilde yaşadığımızı ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
'Rahmeti bol olan bu ayda birçok teşkilatımız değişik aktiviteler içerisindeler. Biz de yeteri kadar katılmaya çalışıyoruz. Bugün burada da çok güzel düşünülmüş bir uygulama var. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı 'Sahura kadar açığız' diye bir okuma kampanyası başlattı. Okuma konusunda gerçekten iyi bir yerde değiliz. İstatistiki veriler bize bunu gösteriyor. Bunun için hem okumayı teşvik etmemiz hem de kendimizin okuması lazım. Bu manada gençlik kollarımızın verdiği mesaj çok anlamlı. Bu projenin tüm Türkiye'ye örnek olmasını istiyorum.'
AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş ise sadece toplumun mevcut değerleri üzerinden siyaset yapmadıklarını ifade ederek 'Biz geleceğe dair de toplumun ne diyeceğini hazırlayan bir partiyiz. Bu toplumun geleceğe hazırlanması bakımından 2023 yılında geleceğin de gençlerini yetiştirecek bir partiyiz' diye konuştu.
Yetiş, bu projenin çok anlamlı olduğunu vurguladı.
AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Güzel de projenin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini ve vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.
Vatandaşların okuma kültürünü değiştirmeyi amaçladıklarını dile getiren Güzel, 'Ülkemiz okuma oranlarında çok düşük bir yerdedir. Vatandaşlarımızın sahura kadar vakitlerini anlamlı bir şekilde değerlendirmek için bu kampanyayı başlattık. İnşallah bu kampanya Türkiye'ye yayılır' dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder